Rólam

Szia!

Ha az oldalra tévedtél, nyilvánvalóan Te is azok táborát erősíted, akik szeretnek olvasni. Legalábbis nagyon remélem, hogy így van, vagy ha mégsem, nekem majd sikerül meghoznom a kedved hozzá, ugyanis én imádok olvasni, ezért is hoztam létre ezt a blogot.

Amit tudni kell rólam, hogy egy 24 éves, éppen az egyetem utáni első évében lévő lány vagyok. Őszintén szólva szűk családi körön belül nálunk nem igazán olvas senki, nem volt kitől „ellesnem” ezt a tevékenységet, így hát sokáig én is csak a kötelező olvasmányokig jutottam el. A fordulat 2009-ben történt, amikor egyik osztálytársam kölcsönadta nekem Katherine Applegate Könyvmolyképző Kiadónál megjelent könyvét, a Szívzűrök-sorozat 1. részét, a Zoey görbe utakon című ifjúsági regényt. Igazából nem is tudom, hogyan jött akkor, hogy én teljesen önszántamból elolvasok egy könyvet, de nem is bántam meg, sőt! Utána nyomban elolvastam a 2-3. részt, majd eljutott hozzám Stephenie Meyer: Twilight sorozatának első két része is, és utána pedig már nem volt megállás

A honlapkészítés is már régóta foglalkoztat, régen is próbálkoztam már különböző fan-, illetve könyves oldalakkal, és már akkor is nagyon élveztem a szerkesztésüket, habár csak a leegyszerűsített verziókról volt szó. A könyves blogíráson is gondolkodom egy ideje, és amikor nemrégiben volt szerencsém az egyetemen komolyabban is elkezdeni tanulni a webszerkesztést, adott volt, hogy végre jöhet a megvalósítás. Az alap ötlet az volt, hogy teljesen egyedül megírom kódban az egész oldalt, azonban rá kellett jönnöm, hogy ehhez még nincs elég tudásom, ezért inkább egyelőre maradtam a WordPress-nél. Ennek ellenére ebbe is igyekszem belevinni eddigi webszerkesztői tudásomat, és remélem, hogy a kettővel együtt egyre több ötletemet tudom majd megvalósítani.

Itt szeretném megosztani Veletek olvasási élményeimet, szokásaimat, könyves híreket, idézeteket, de legfőképpen könyves és belőlük készült adaptációs értékeléseket. Az írásban még biztosan nagyon sokat kell majd fejlődnöm, hiszen eddig nem próbálkoztam kritikák írásával, de remélem nem lesz gond, és persze a weboldallal és design-nal is elégedettek lesztek. Mindent megteszek érte, hogy szeressétek az oldalt, és kialakulhasson itt egy kis közösség, ahol kötetlenül tudunk egymással könyvekről beszélgetni, és megoszthatjuk egymással ezzel kapcsolatos gondolatainkat. Igyekszem rendszeresen friss tartalommal érkezni és terveim szerint folyamatosan jelen leszek facebook, instagram oldalamon és Moly profilomon is.

Addig is jó olvasást kívánok Nektek!

Kismosoly 🙂

 

Fejléc kép forrása: https://wallpaperaccess.com/