Idézetek

Idézet: J. K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve (Harry Potter 1.)

Új bejegyzés típus a blogon!

Régóta tervezem bővíteni az oldalt képes idézetekkel, azonban bizonyos webszerkesztési nehézségekbe ütköztem próbálkozásaim során. Most végre úgy ahogy az eredeti elképzelésem szerint és a design némi módosításával együtt sikerült megvalósítanom!

Ezeket a bejegyzés típusokat két okból hoztam létre. Az első, mert nyilvánvalóan mind az olvasás, mind az értékelések írása időigényes folyamat. Emiatt könyvértékeléseket nem tudok annyit hozni, mint amennyi új tartalommal szeretném működtetni a blogot. Így ez jó kiegészítőként működhet, amikor kevesebb időm van.

A másik ok az, hogy szerintem könyvmolyként nagyon sokan szeretünk idézeteket olvasgatni. Én jópár éve mindig kiírogatom a kedvenc idézeteimet olvasás közben, ezért ezeket szeretném majd apródonként megosztani veletek is. Remélhetőleg ezzel is minél több embernek meghozom a kedvét egyes könyvekhez! 🙂

A Harry Potter sorozat ma már mondhatni alapműnek számít. Én egy kicsit lemaradtam vele, de most eljött az ideje, hogy bepótoljam. Az I. részt már olvastam egyszer jópár évvel ezelőtt , és nemrég befejeztem az újraolvasását a könyvnek. Szerintem a könyv humora nagyon sokat hozzátett a történethez. Ennek példájára hoztam a fenti idézetet Hermione-től. Én nagyon sokat nevettem rajta.  Ti hogy vagytok ezzel?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük